ABOUT

Al zo lang ik mij kan herinneren, maakte ik als klein meisje kralen kettinkjes. Ik vroeg mijn vader om gaatjes te maken in de schelpen die ik op het strand, bij het zomerhuis verzamelde. Ik ben hier nooit mee gestopt en elke nieuwe fase in mijn leven zijn er momenten geweest dat ik de kralendozen onder mijn bed vandaan haalde. De drang om te creëren is altijd gebleven.

Na mijn studie ging ik aan de slag als fashion styliste. Eindelijk kon ik mijn creativiteit en liefde voor kleding ergens kwijt. Ik haal mijn inspiratie voor stijl en materiaal uit mijn omgeving. Overal waar ik ben of waar ik kom, sla ik iets op of neem ik iets mee.

Door mijn ervaring in de stylingwereld heb ik ondervonden dat veel mensen behoefte hebben aan een basis in hun garderobe. Juist deze is essentieel, en daaruit is mijn visie ontstaan.

In de zomer van 2019 kwam ik erachter dat het rijgen van mijn kralen kettinkjes een uit de hand gelopen hobby was geworden. Eén jaar later, lanceerde ik mijn website Liz Cachel Essentials. Het is een combinatie van zelfgemaakte sieraden en door mij gecureerde sieraden en items uit het binnen- en buitenland.

Mijn droom is om niet alleen essentials op het gebied van sieraden aan te bieden, maar ook te voorzien in essentials voor in je garderobe en woonomgeving. Daarbij staan kwaliteit, minimalisme en een basic lifestyle centraal.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren.