Gem Black Agate

49,95 incl. BTW

Gem Pietersite

49,95 incl. BTW

Gem Pink Coral

49,95 incl. BTW

Gem Red Coral

49,95 incl. BTW

Rainbow

18,95 incl. BTW

Tutti Frutti

18,95 incl. BTW

Gem Black Agate

49,95 incl. BTW

De nieuwe Gem ketting is gemaakt van de zwarte agaat en afgewerkt met een 18-k gold plated sluiting. Deze kettinkjes gemaakt van (half)edelsteentjes zijn te gek in combinatie met zowel onze Poppy, Dolly als Dessert Rose ketting. De trend van nu is layeren en deze Gem ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Materiaal: Black Agate, 18-K gold plated
Lengte: 40 cm

Gem Ceylon Chrysolite

49,95 incl. BTW

De nieuwe Gem ketting is gemaakt van de bijzondere olijfgroene tourmaline steen en afgewerkt met een 18-k gold plated sluiting. Deze kettinkjes gemaakt van (half)edelsteentjes zijn te gek in combinatie met zowel onze Poppy, Dolly als Dessert Rose ketting. De trend van nu is layeren en deze Gem ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Materiaal: Ceylon Chrysolite, 18-K gold plated
Lengte: 40 cm

Gem Pietersite

49,95 incl. BTW

De nieuwe Gem ketting is gemaakt van de bijzondere Pietersite steen en afgewerkt met een 18-k gold plated sluiting. Deze kettinkjes gemaakt van (half)edelsteentjes zijn te gek in combinatie met zowel onze Poppy, Dolly als Dessert Rose ketting. De trend van nu is layeren en deze Gem ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Materiaal: Pietersite stone, 18-K gold plated
Lengte: 40 cm

Gem Pink Coral

49,95 incl. BTW

De nieuwe Gem ketting is gemaakt van roze koraal en afgewerkt met een 18-k gold plated sluiting. Deze kettinkjes zijn te gek in combinatie met zowel onze Poppy, Dolly als Dessert Rose ketting. De trend van nu is layeren en deze Gem ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Materiaal: Roze Koraal, 18-K gold plated
Lengte: 40 cm

Gem Red Coral

49,95 incl. BTW

De nieuwe Gem ketting is gemaakt van rood koraal en afgewerkt met een 18-k gold plated sluiting. Deze kettinkjes zijn te gek in combinatie met zowel onze Poppy, Dolly als Dessert Rose ketting. De trend van nu is layeren en deze Gem ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Materiaal: Red Coral, 18-K gold plated
Lengte: 40 cm

Rainbow

18,95 incl. BTW

De vernieuwde en verbeterde versie van de Rainbow ketting is gemaakt van kleine glasrocailles en is te gek in combinatie met al onze andere kettingen uit de webshop. De trend van nu is layering en deze leuke gekleurde rainbow ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition voor in de zomer en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Lengte: 40 cm

Tutti Frutti

18,95 incl. BTW

De vernieuwde en verbeterde versie van de Tutti Frutti ketting is net als onze Rainbow ketting gemaakt van kleine glasrocailles en is te gek in combinatie met al onze andere kettingen uit de webshop. De trend van nu is layering en deze leuke gekleurde Tutti Frutti ketting is daar perfect geschikt voor. Het is een Limited Edition voor in de zomer en daarom heel beperkt in zijn oplage.

 

Lengte: 40 cm