Blanche

89,95 incl. BTW

Bohemian

69,95 incl. BTW

Chunky XL

44,9549,95 incl. BTW

Cloudy

14,95 incl. BTW

Coin

4,95 incl. BTW

Dessert Rose

99,95 incl. BTW

Dolly Chain

164,95 incl. BTW

Double Pearly

39,9544,95 incl. BTW

Blanche

89,95 incl. BTW

De perfecte basic; een muntvormige zoetwaterparel aan een subtiele 18K gold-plated ketting.

 

Materiaal: 18K gold plated, 3-micron, zoetwaterparel
Lengte: 40 cm, verstelbaar 5 cm

Bohemian

69,95 incl. BTW

Een 18K gouden statement armband met een uitgesproken design. De maat is universeel en mooi te combineren met de Nomade gold plated ring uit dezelfde collectie.

 

Materiaal: 18K gold plated, 3-micron
Breedte : 18 mm

Chunky XL

44,9549,95 incl. BTW

De Chunky XL is een unieke baroque zoetwaterparel bedel, afgewerkt met 18-karaat gold plating. Hang de Chunky XL afzonderlijk aan een Poppy Chain ketting of aan één van je Evolve hoops. Mix & Match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen bedel voor een kleurrijk en speels effect. De Chunky XL matcht ook goed met de Rocky, Pearly en alle andere zoetwaterparel bedels. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding.

 

Materiaal: zoetwaterparel, 18-k gold plated
Lengte: tussen 20mm en 30 mm
Handgemaakt door Liz Cachel

Cloudy

14,95 incl. BTW

Een unieke langwerpige zoetwaterparel bedel, afgewerkt met goudkleurig brass en een rvs ringetje. Hang de Cloudy bedel afzonderlijk aan een Evolve hoop oorbel of combineer de Cloudy, Dreamy, Rocky en Pearly bedels aan één Evolve hoop oorbel. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding. Styling tip van Liz Cachel: Mix & Match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen bedels voor een speels en kleurrijk effect.

 

Materiaal: zoetwaterparel, brass, goudkleurig rvs
Lengte: tussen 30 mm en 40 mm

 

Coin

4,95 incl. BTW

De Coin is een minimalistisch muntje met rvs ringetje die je aan het stoffen bandje kunt bevestigen. Koop je het muntje in combinatie met een Vibes bandje, dan ontvang je het bandje met de bedel eraan. Je kunt kiezen voor een goud- of zilverkleurig muntje of personaliseer jouw muntje met een initiaal naar eigen keus. Styling tip: Combineer verschillende muntjes aan een bandje, draag het om de pols of als ketting, of combineer het met de French Coin uit onze collectie.

 

Materiaal: goud- of zilverkleurig rvs
Afmeting: 10 mm

Desire Amethyst Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Amethyst, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden verkocht als set. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Amethyst
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 40 mm
Gewicht : 18 gram per oorbel

Desire Black Onyx Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Black Onyx, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden verkocht als set. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Black Onyx
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 40 mm
Gewicht : 18 gram per oorbel

Desire Green Aventurine Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Green Aventurine, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden verkocht als set. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Green Aventurine
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 40 mm
Gewicht : 18 gram per oorbel

Dessert Rose

99,95 incl. BTW

De Dessert Rose is een perfecte basic ketting die je op verschillende lengtes kunt dragen. De ketting is gemaakt van 18-K gold-plated en is afgewerkt met subtiele gouden balletjes. Voor een speels effect kun je één of meerdere zoetwaterparel bedels eraan hangen.

 

Materiaal: 18-K gold plated, 3-micron
Lengte: 60 cm, verstelbaar

Dolly Chain

164,95 incl. BTW

De Dolly Chain is een alledaagse basic schakelketting die je eindeloos kunt mixen en matchen met alle stijlen. Combineer de Dolly met onze Native natuurstenen of de klassieke zoetwaterparel bedels voor een speels effect. Ook prachtig als set met de Dolly Chain bracelet.

Materiaal: 18K gold plated, 3-micron
Lengte: 55 cm

Dolly Chain Bracelet

99,95 incl. BTW

De perfecte basic 18-K gold plated schakelarmband. De Dolly Chain Bracelet is mooi te combineren met de Bohemian en Gypsy armband uit onze vorige collectie.

 

Materiaal: 18-K gold plated, 3-micron
Breedte : 22 cm

Double Pearly

39,9544,95 incl. BTW

De Double Pearly bestaat uit twee unieke zoetwaterparels, afgewerkt met 18-k gold plated. Hang de Double Pearly afzonderlijk aan de Dessert Rose ketting of mix & match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen aan de Evolve hoops voor een kleurrijk en speels effect. De Double Pearly matcht ook goed met de Chunky XL, Dreamy en alle andere zoetwaterparel bedels. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding.

 

Materiaal: zoetwaterparel, 18-k gold plated
Lengte: tussen 20 mm en 30 mm
Handgemaakt door Liz Cachel