Boxy Chain

99,95 incl. BTW

Chunky XL

44,9549,95 incl. BTW

Classic Chain

69,9584,95 incl. BTW

Cloudy

14,95 incl. BTW

Coin

4,95 incl. BTW

Boxy Chain

99,95 incl. BTW

De Boxy Chain ketting is een basic ketting met een uitgesproken karakter. De ketting is gemaakt van een 3 micron, 18-K gouden plating en voor een speels effect kun je één of meerdere zoetwaterparel bedels aan het slotje hangen. Ook heel leuk in een mix en match met de andere basic kettinkjes.

 

Materiaal: 18-K gold plated, 3-micron
Lengte: 50 cm, verstelbaar

Chunky XL

44,9549,95 incl. BTW

De Chunky XL is een unieke baroque zoetwaterparel bedel, afgewerkt met 18-karaat gold plating. Hang de Chunky XL afzonderlijk aan een Poppy Chain ketting of aan één van je Evolve hoops. Mix & Match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen bedel voor een kleurrijk en speels effect. De Chunky XL matcht ook goed met de Rocky, Pearly en alle andere zoetwaterparel bedels. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding.

 

Materiaal: zoetwaterparel, 18-k gold plated
Lengte: tussen 20mm en 30 mm
Handgemaakt door Liz Cachel

Classic Chain

69,9584,95 incl. BTW

De Classic Chain is de perfecte basic ketting die iedereen zou moeten hebben. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en ideaal om meerdere zoetwaterparel bedels aan te hangen. De Classic Chain is ook mooi in al zijn eenvoud.

 

Materiaal: 18-K gold plated, 3-micron
Lengte: 45, 55 en 60 cm

Classic Hollow hoop

79,95 incl. BTW

De Classic Hollow hoops zijn echte klassiekers wanneer je van wat grotere hoops houdt. Deze hoops worden verkocht als set. Daarnaast zijn de Classic Hollow hoops niet geschikt om je Native natuurstenen en zoetwaterparel bedels aan te hangen.

 

Afmeting:  45 mm
Materiaal: 18-K gold plated

Cloudy

14,95 incl. BTW

Een unieke langwerpige Mother of pearl bedel, afgewerkt met goudkleurig brass en een rvs ringetje. Hang de Cloudy bedel afzonderlijk aan een Evolve hoop oorbel of combineer de Cloudy, Dreamy, Rocky en Pearly bedels aan één Evolve hoop oorbel. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding. Styling tip van Liz Cachel: Mix & Match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen bedels voor een speels en kleurrijk effect.

 

Materiaal: Mother of Pearl, brass, goudkleurig rvs
Lengte: tussen 30 mm en 40 mm

 

Coin

4,95 incl. BTW

De Coin is een minimalistisch muntje met rvs ringetje die je aan het stoffen bandje kunt bevestigen. Koop je het muntje in combinatie met een Vibes bandje, dan ontvang je het bandje met de bedel eraan. Je kunt kiezen voor een goud- of zilverkleurig muntje of personaliseer jouw muntje met een initiaal naar eigen keus. Styling tip: Combineer verschillende muntjes aan een bandje, draag het om de pols of als ketting, of combineer het met de French Coin uit onze collectie.

 

Materiaal: goud- of zilverkleurig rvs
Afmeting: 10 mm

Desire Amazonite Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Amazonite, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden zowel verkocht als set als los. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Amazonite
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 30 mm
Gewicht : 7-10 gram per natuursteen

Desire Black Onyx Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Black Onyx, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden zowel verkocht als set als los. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Black Onyx
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 30 mm
Gewicht : 7-10 gram per natuursteen

Desire Green Aventurine Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Green Aventurine, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden zowel verkocht als set als los. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Green Aventurine
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 30 mm
Gewicht : 7-10 gram per natuursteen

Desire Jaspis Turquoise Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Jaspis Turquiose, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden zowel verkocht als set als los. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Japis Turquoise
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 30 mm
Gewicht : 7-10 gram per natuursteen

Desire Labradorite Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Labradorite, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden zowel verkocht als set als los. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Labradorite
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 30 mm
Gewicht : 7-10 gram per natuursteen

Desire Picture Stone Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Picture Stone, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden zowel verkocht als set als los. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Picture Stone
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 30 mm
Gewicht : 7-10 gram per natuursteen