Chunky XL

44,9549,95 incl. BTW

Dessert Rose

99,95 incl. BTW

Dolly Chain

164,95 incl. BTW

Double Pearly

39,9544,95 incl. BTW

Evolve Chunky

14,95 incl. BTW

Evolve Mini Hoop

15,9517,95 incl. BTW

Evolve Sparkly

39,95 incl. BTW

Luna Pearl

49,95 incl. BTW

Native Amethyst

10,95 incl. BTW

Chunky XL

44,9549,95 incl. BTW

De Chunky XL is een unieke baroque zoetwaterparel bedel, afgewerkt met 18-karaat gold plating. Hang de Chunky XL afzonderlijk aan een Poppy Chain ketting of aan één van je Evolve hoops. Mix & Match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen bedel voor een kleurrijk en speels effect. De Chunky XL matcht ook goed met de Rocky, Pearly en alle andere zoetwaterparel bedels. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding.

 

Materiaal: zoetwaterparel, 18-k gold plated
Lengte: tussen 20mm en 30 mm
Handgemaakt door Liz Cachel

Dessert Rose

99,95 incl. BTW

De Dessert Rose is een perfecte basic ketting die je op verschillende lengtes kunt dragen. De ketting is gemaakt van 18-K gold-plated en is afgewerkt met subtiele gouden balletjes. Voor een speels effect kun je één of meerdere zoetwaterparel bedels eraan hangen.

 

Materiaal: 18-K gold plated, 3-micron
Lengte: 60 cm, verstelbaar

Dolly Chain

164,95 incl. BTW

De Dolly Chain is een alledaagse basic schakelketting die je eindeloos kunt mixen en matchen met alle stijlen. Combineer de Dolly met onze Native natuurstenen of de klassieke zoetwaterparel bedels voor een speels effect. Ook prachtig als set met de Dolly Chain bracelet.

Materiaal: 18K gold plated, 3-micron
Lengte: 55 cm

Dolly Chain Bracelet

99,95 incl. BTW

De perfecte basic 18-K gold plated schakelarmband. De Dolly Chain Bracelet is mooi te combineren met de Bohemian en Gypsy armband uit onze vorige collectie.

 

Materiaal: 18-K gold plated, 3-micron
Breedte : 22 cm

Double Pearly

39,9544,95 incl. BTW

De Double Pearly bestaat uit twee unieke zoetwaterparels, afgewerkt met 18-k gold plated. Hang de Double Pearly afzonderlijk aan de Dessert Rose ketting of mix & match je zoetwaterparel bedels met de Native natuurstenen aan de Evolve hoops voor een kleurrijk en speels effect. De Double Pearly matcht ook goed met de Chunky XL, Dreamy en alle andere zoetwaterparel bedels. Elke bedel is van natuurlijk materiaal gemaakt en kan daarom afwijken van de afbeelding.

 

Materiaal: zoetwaterparel, 18-k gold plated
Lengte: tussen 20 mm en 30 mm
Handgemaakt door Liz Cachel

Evolve Chunky

14,95 incl. BTW

De Evolve Chunky oorbel kennen jullie van onze Desire natuurstenen hoops. Goed nieuws, want deze zijn nu ook los verkrijgbaar. Deze Evolve Chunky oorbellen hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van duurzaam goud- en zilverkleurig RVS. Wil je de Evolve Chunky’s als set dragen, bestel dan twee stuks. De Evolve Chunky is niet geschikt om je Native natuurstenen en zoetwaterparel bedels aan te hangen.

 

Afmeting:  25 mm
Materiaal: goud- of zilverkleurig RVS

Evolve Mini Hoop

15,9517,95 incl. BTW

Onze basic Evolve hoops zijn nu ook verkrijgbaar in een mini versie. De Evolve mini is een perfecte toevoeging aan al onze andere Evolve hoops. Mix & Match naar jouw persoonlijke smaak, geen enkele combinatie is te gek. De Evolve mini hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van 3 micron 18-karaat gold plating. Wil je de Evolve Mini Hoop als set dragen, bestel dan twee stuks.

 

Afmeting:  10 mm
Materiaal: 3 micron 18-k gold plated

Evolve Mini Sparkly

29,95 incl. BTW

De Evolve Mini Sparkly kun je uitstekend mixen & matchen met al onze andere Evolve hoops, maar zijn van zichzelf ook echte eyecatchers. Probeer ook onze zoetwaterparel bedels voor eraan of gebruik ze als aanvulling op je andere earcandy. De Evolve Mini Sparkly hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van een 3 micron 18-karaat gouden plating. Wil je de Evolve Mini Sparkly als set dragen, bestel dan twee stuks! Het gaat hier om de linker hoop in de afbeelding.

 

Afmeting: 10 mm
Materiaal: 3 micron 18-k gold plated

Evolve Sparkly

39,95 incl. BTW

De Evolve Sparkly hoop is de perfecte toevoeging wanneer je fan bent van onze Native natuurstenen bedels. Je kunt ze Mixen & Matchen naar jouw persoonlijke smaak, geen enkele combinatie is te gek. De Evolve hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van een 3 micron 18-karaat gouden plating. Wil je de Evolve Sparkly als set dragen, bestel dan twee stuks!

 

Afmeting:  15 mm
Materiaal: 3 micron 18-karaat gold plated

Luna Pearl

49,95 incl. BTW

De Luna Pearl heeft een verrassend design met 5 kleine zoetwaterpareltje en is gemaakt van een 18-karaat gold plating. Deze ring is mooi te combineren met de Nomade en Sundazed ring uit onze collectie of met andere gouden sieraden. Hij is verkrijgbaar in 6 maten. Meer informatie over je ringmaat, kun je onderaan de pagina vinden.

 

Materiaal: 18K gold-plated, 3 micron

Native Amethyst

10,95 incl. BTW

De Native Amethyst bedel kun je makkelijk alledaags combineren maar ook leuk stylen bij een feestelijke outfit. De bedels hebben een donutvorm en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit natuursteen. Te combineren met de Evolve Big en Small Hoops oorbellen van RVS in maat 15 mm en 21 mm of met onze nieuwe Evolve Sparkly. Je koopt de natuurstenen hanger per stuk. Wil je graag een set, bestel dan twee natuurstenen bedels. De Native bedel is een natuurlijk product, waardoor het kan afwijken van de afbeelding.

Native Blue Agate

10,95 incl. BTW

De Native Blue Agate bedel kun je makkelijk alledaags combineren maar ook leuk stylen bij een feestelijke outfit. De bedels hebben een donutvorm en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit natuursteen. Te combineren met de Evolve Big en Small Hoops oorbellen van RVS in maat 15 mm en 21 mm. Je koopt de natuurstenen hanger per stuk. Wil je graag een set, bestel dan twee natuurstenen bedels. De Native bedel is een natuurlijk product, waardoor het kan afwijken van de afbeelding.