Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

LIZ CACHEL ESSENTIALS is geregistreerd bij de kamer van koophandel met nummer: 63416131
BTW-nummer: NL 0020.48.638.B91
E-mail: info@lizcachelessential.com

LIZ CACHEL ESSENTIALS
Claes de Vrieselaan 8A
3021 JN Rotterdam
Nederland

1. Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden van LIZ CACHEL ESSENTIALS zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestelling, overeenkomsten en leveringen van LIZ CACHEL ESSENTIALS. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, kunt u contact opnemen met LIZ CACHEL ESSENTIALS via info@lizcachelessentials.com.

2. Overeenkomst & Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. LIZ CACHEL ESSENTIALS verwerkt de bestellingen nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is LIZ CACHEL ESSENTIALS de enige eigenaar van de producten.
2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar info@lizcachelessentials.com, deze zullen wij u dan opsturen. 
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen hierdoor iets afwijken.
2.4 LIZ CACHEL ESSENTIALS heeft het recht een bestelling te weigeren en een overeenkomst te ontbinden.
2.5 LIZ CACHEL ESSENTIALS behoudt zich het recht om afbeeldingen en teksten op de website te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

3. Betaling & Betaalmethodes

3.1 Bij LIZ CACHEL ESSENTIALS kun je kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethodes: Wij accepteren de volgende betaalmethodes: IDEAL, PayPal, Bancontact, Apple Pay, Creditcard betaling via MasterCard, Visa of American Express.
3.2 Als LIZ CACHEL ESSENTIALS per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website en het gaat duidelijk om een vergissing, hebben wij het recht om het aan te passen. Ook als u het artikel al hebt besteld.
3.3 Alle prijzen op onze website zijn in euro, inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

4. Verzendkosten & levertijd

Nederland 1-2 werkdagen
Brievenbuspakje met Track & Trace €4,-
Gratis verzending vanaf €100,-

België  2-3 werkdagen
Brievenbuspakje met Track & Trace €10,-
Gratis verzending vanaf €150,-

De verzendtijd is een indicatie, LIZ CACHEL ESSENTIALS is niet verantwoordelijk voor enige vertraging

5. Levering

5.1 LIZ CACHEL ESSENTIALS heeft één leveringsmethoden:

  • Met koerierdienst PostNL

5.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of LIZ CACHEL ESSENTIALS moet om andere redenen het pakket opnieuw versturen kunnen er extra kosten van toepassing zijn die LIZ CACHEL ESSENTIALS kan doorberekenen aan de klant.
5.3 Alle sieraden van LIZ CACHEL ESSENTIALS worden met de hand gemaakt. Wij zullen ons best doen bestellingen na ontvangst van betaling zo snel mogelijk te versturen. LIZ CACHEL ESSENTIALS streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) zullen wij dit zo snel mogelijk laten weten.
5.4 Tot en met het moment van levering draagt LIZ CACHEL ESSENTIALS de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijk overgedragen aan u.
5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. LIZ CACHEL ESSENTIALS zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat jouw bestelling op tijd aankomt.

6. Zichttermijn

6.1 LIZ CACHEL ESSENTIALS streeft ernaar om alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien dagen te contoleren. Is er iets niet in orde, kunt u een e-mail naar info@lizcachelessentials.com sturen.

7. Retourneren & Omruilen

7.1 Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
7.2 Een retour of omruiling dient altijd eerst bij ons te geworden aangemeld via info@lizcachelessentials.com. Het retourformulier moet altijd in de doos worden bijgevoegd.
7.3 Je kan het pakket samen met je naam & bestelnummer terugsturen naar:

Liz Cachel Essentials
Claes de Vrieselaan 8A
3021 JN Rotterdam
Nederland

7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van een retourzending zijn voor uw rekening.
7.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om geretourneerde artikelen te weigeren.
7.6 Restitutie vindt plaats binnen veertien dagen na ontvangst en controle.
7.7 LIZ CACHEL ESSENTIALS kan het bedrag dat u terugkrijgt alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

8. Garantie

8.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 6.1) geeft LIZ CACHEL ESSENTIALS twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of derden wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van een product, stuur een e-mail naar info@lizcachelessentials.com.
8.2 LIZ CACHEL ESSENTIALS zal een passend alternatief voorstellen. LIZ CACHEL ESSENTIALS besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

  • Reparatie
  • Vervanging
  • Restitutie

8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.
8.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dit maximaal 14 werkdagen duren, mits anders is gecommuniceerd.

9. Copyright

9.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door LIZ CACHEL ESSENTIALS zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van LIZ CACHEL ESSENTIALS mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

10. Geschillen

10.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
10.2 Heb je een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@lizcachelessentials.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 01-07-2020

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren.