Retouren

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop, maar mocht er toch een reden zijn dat dit niet het geval is dan kun je het product binnen 14 dagen na aankoop retourneren met dit retourformulier. Met uitzondering van onze oorbellen (om hygiƫnische redenen) en sale artikelen. Onder voorwaarde dat de producten ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking, met een geldig ontvangstbewijs worden geretourneerd.

Let op: de kosten voor het retour zenden van je product komen voor eigen rekening, en retourneren is jouw verantwoordelijkheid totdat het ons heeft bereikt. Wanneer je geretourneerde artikel is verwerkt, ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail ter bevestiging van de retour. Het bedrag wordt daarna binnen 7 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is voldaan.

Liz Cachel Essentials kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlies of beschadiging van geretourneerde producten. Wij adviseren om het pakket te versturen met een track & trace code en het bewijs van verzending goed te bewaren.

Omruilen

De mogelijkheid om een product om te ruilen bieden wij helaas niet. In dit geval kun je het ongewenste product retourneren voor een terugbetaling en online een nieuwe bestelling plaatsen op www.lizcachelessentials.com

Defect

Alle producten worden vooraf aan de verzending gecontroleerd op defecten. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat het product beschadigd of defect is, stuur dan een email naar info@lizcachelessentials.com. Dit graag binnen 48 uur na ontvangst van het product. Vergeet niet je naam, ordernummer en een foto van het product toe te voegen aan je e-mail. Indien wij beoordelen dat het product defect is, ontvang je binnen 5 werkdagen een e-mail met de verdere afhandeling.

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@lizcachelessentials.com

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren.