Desire Amethyst Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Amethyst, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden verkocht als set. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Amethyst
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 40 mm
Gewicht : 18 gram per oorbel

Desire Black Onyx Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Black Onyx, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden verkocht als set. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Black Onyx
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 40 mm
Gewicht : 18 gram per oorbel

Desire Green Aventurine Hoops

59,95 incl. BTW

Deze luxe Desire hoops met een hanger gemaakt van de natuursteen Green Aventurine, is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. De hangers hebben een mooie afgewerkte coin vorm en worden verkocht als set. Daarnaast is de hanger van natuurlijk materiaal gemaakt, waardoor de kleur kan afwijken van de afbeelding. De Desire hoops zijn verkrijgbaar in zilver en goud RVS.

 

Materiaal: RVS hoop, natuursteen Green Aventurine
Afmeting: hoop 16 mm, hanger 40 mm
Gewicht : 18 gram per oorbel

Evolve Big Hoop

10,95 incl. BTW

De perfecte alledaagse basic Evolve Big Hoop oorbel die je eindeloos kunt mixen en matchen met de bedels. Combineer met de natuurstenen Native bedels of de klassieke zoetwaterparel bedels. Mix & Match naar jouw persoonlijke smaak, geen enkele combinatie is te gek. De Evolve hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van duurzaam goudkleurig RVS. Wil je de Evolve Big Hoop als set dragen, bestel dan twee stuks.

 

Afmeting:  21 mm
Materiaal: duurzaam goudkleurig RVS

Evolve Chunky

14,95 incl. BTW

De Evolve Chunky oorbel kennen jullie van onze Desire natuurstenen hoops. Goed nieuws, want deze zijn nu ook los verkrijgbaar. Deze Evolve Chunky oorbellen hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van duurzaam goud- en zilverkleurig RVS. Wil je de Evolve Chunky’s als set dragen, bestel dan twee stuks. De Evolve Chunky is niet geschikt om je Native natuurstenen en zoetwaterparel bedels aan te hangen.

 

Afmeting:  25 mm
Materiaal: goud- of zilverkleurig RVS

Evolve Mini Hoop

15,9517,95 incl. BTW

Onze basic Evolve hoops zijn nu ook verkrijgbaar in een mini versie. De Evolve mini is een perfecte toevoeging aan al onze andere Evolve hoops. Mix & Match naar jouw persoonlijke smaak, geen enkele combinatie is te gek. De Evolve mini hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van 3 micron 18-karaat gold plating. Wil je de Evolve Mini Hoop als set dragen, bestel dan twee stuks.

 

Afmeting:  10 mm
Materiaal: 3 micron 18-k gold plated

Evolve Mini Sparkly

29,95 incl. BTW

De Evolve Mini Sparkly kun je uitstekend mixen & matchen met al onze andere Evolve hoops, maar zijn van zichzelf ook echte eyecatchers. Probeer ook onze zoetwaterparel bedels voor eraan of gebruik ze als aanvulling op je andere earcandy. De Evolve Mini Sparkly hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van een 3 micron 18-karaat gouden plating. Wil je de Evolve Mini Sparkly als set dragen, bestel dan twee stuks! Het gaat hier om de linker hoop in de afbeelding.

 

Afmeting: 10 mm
Materiaal: 3 micron 18-k gold plated

Evolve Small Hoop

9,95 incl. BTW

De perfecte alledaagse basic Evolve Small Hoop oorbel die je eindeloos kunt mixen en matchen met de bedels. Combineer met de natuurstenen Native bedels of de klassieke zoetwaterparel bedels. Mix & Match naar jouw persoonlijke smaak, geen enkele combinatie is te gek. De Evolve hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van duurzaam goudkleurig RVS. Wil je de Evolve Small Hoop als set dragen, bestel dan twee stuks.

 

Afmeting:  15 mm
Materiaal: duurzaam goudkleurig RVS

Evolve Sparkly

39,95 incl. BTW

De Evolve Sparkly hoop is de perfecte toevoeging wanneer je fan bent van onze Native natuurstenen bedels. Je kunt ze Mixen & Matchen naar jouw persoonlijke smaak, geen enkele combinatie is te gek. De Evolve hoops hebben een handig klik sluit systeem en zijn gemaakt van een 3 micron 18-karaat gouden plating. Wil je de Evolve Sparkly als set dragen, bestel dan twee stuks!

 

Afmeting:  15 mm
Materiaal: 3 micron 18-karaat gold plated